Aalborg Teater er klar til Efterårsferien med gode oplevelser

09-10-2020
Stærke teateroplevelser for børn og voksne Oplev Fyrtøjet og/eller Blodbadets Gud
Af Palle Bjørnstrup

Forestillingen ”Fyrtøjet” er en oplevelse for hele familien, hvorimod ”Bladbadets Gud” klart henvender sig til det voksne publikum – men begge forestillinger spilles fra d. 10. til d. 17. oktober.

”Fyrtøjet” er H.C. Andersens vidunderlige eventyr, der både begejstrede publikum og anmeldere sidst det var på plakaten. Nu kan hele familien, børn, voksne, og bedsteforældre igen opleve dette fantastiske eventyr om den brave soldat og hundene, der gør meget store øjne.

Det er Aalborg Teaters faste instruktør, Martin Nyborg, som har kastet sig over et af H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr om soldaten, der kommer marcherende hen ad landevejen på vej hjem fra krigen. Her møder han en gammel heks, og så tager begivenhederne fart.

”Nordjyskes” anmeldelse på 5 stjerner hed: Instruktør Martin Nyborgs gendigtning af det gamle eventyr byder på flere overraskelser.

”Blodbadets Gud” er en voksenforestilling med både sjov og alvor. Den er direkte målrettet det voksne publikum og sætter fokus på curlingforældre. Teatrets egen fremstilling af forestillingen siger: ”Ordene springer som granatsplinter, bidende ironiske stikpiller sendes af sted, og parforholdet og den civiliserede kommunikation sættes på prøve i Yasmina Rezas fantastiske og hårdtslående parforholdskomedie”.

Blodbadets Gud er en både morsom og tankevækkende forestilling skabt af en af verdens mest spillede dramatikere Yasmina Reza. Der sættes lup på hverdagen, og vores pæne liv sættes under debat via en lang række absurde og farcelignende optrin.
Instruktør er Martin Ringsmose.

Kom roligt i teatret, alle gældende regler om Corona bliver overholdt . Klik ind på Aalborg Teaters hjemmeside og læs mere om hvordan det håndteres - og når du er på hjemmesiden kan du også bestille dine billetter til en god oplevelse i efterårsferien.Kommentarer