Aalborg Seniorsport starter delvist op

01-05-2020
Det sker under titlen ’Klar – parat – start!’ - efter 8 uger med alle aktiviteter på standby.
Af Palle Bjørnstrup

Sportschefen, Kirstine Langagergaard, siger: ”Vi åbner gradvist op for sommermotion, og det sker helt i tråd med myndighedernes nye vejledninger til idrætten.
Fra mandag d. 11. maj er det igen muligt at svinge køllen og kaste kuglerne til krolf og petanque.
Vel at mærke under de forholdsregler, der gælder, og det betyder bl.a. at alt udstyr følger det enkelte medlem - altså man skal bruge sit eget udstyr og tage det med hjem igen. Der skal derudover holdes den anbefalede afstand til andre deltagere - og husk, at håndsprit til eget forbrug skal medbringes.

For skovfitness er der også en model, så man igen kan mødes og træne i skoven uden at komme for tæt på hinanden, så man ikke udsættes for smitte.

Der startes også et nyt travehold, som mødes hver mandag ved Omnihuset i Vejgaard for herefter at udforske området. Holdet deles såfremt antallet af deltagere overstiger de tilladte antal. Turen varer ca. 1,5 time.

Men desværre er der stadig hold, der må vente lidt endnu inden de kan gå i gang. Det gælder traveholdet, som har over 100 deltagere hver gang samt også motionsløb, minigolf, tour de pedal og motionscykling.
De må selv sørge for at holde sig i form, indtil de bliver muligt at mødes igen.

Jeg glæder mig over, at mange af medlemmerne nu kan se frem til igen at kunne få fællesskab og motion i vores forening”, slutter Kirstine Hjørringgaard

Foreningshuset på Ny Kærvej er, som alle øvrige klubhuse i Aalborg, fortsat lukket.

Følg hvad der sker på www.seniorsport.dkKommentarer