Aalborg Seniorsport cykler til Holland

22-01-2020
Her kan man komme med på en fantastisk cykeltur fra Aalborg til Amsterdam.
Af Palle Bjørnstrup

Cykelturen er planlagt til at foregå i perioden fra 14.-21. juni 2020. Aalborg Seniorsport har gode erfaringer med at arrangere længere cykelture. I 2019 gik turen til Berlin, og meldingen er, at det var en kæmpe oplevelse for både ryttere og servicefolk. Seniorsport vil derfor gerne fortsætte succesen og er derfor ved at oprette et nyt cykelhold til at tage turen til Amsterdam.

Hvis det er noget for dig, så meld dig hos Seniorsport, så kan du også høre mere om detaljerne omkring turen. Turen foregår på racercykel (du behøver ikke at have erfaring med at cykle på racercykel).

Vi forbereder os godt, idet der vil være to ugentlige træninger under kyndig vejledning. Det vil foregå mandage og torsdage kl. 9.00 til ca. 13.00, ligesom der vil være en to-dages træningslejr et sted i Nordjylland. Derudover vil der være kost og logi under turen til Amsterdam og hjemtransport af cykler efter endt tur.
Det hele har en pris på 6.800.00 kr.

Tilmeldingsfristen er FREDAG d. 7. februar 2020 – og tilmelding samt betaling sker via www.seniorsport.dk.

Vil du høre mere om turen til Amsterdam er du velkommen til at ringe til Hans Jakob Jensen tlf. 61 65 86 28 eller Torkild Mølgaard tlf. 27 57 51 68 eller høre mere i Foreningshuset på Ny Kærvej 2A.

Arrangørerne udsteder garanti for, at deltagerne kommer i bedre form og samtidig får en rigtig god fælles oplevelse – så nu er det op på ”jernhesten” og afsted!Kommentarer