Aalborg Atletik byder på Salling Halvmaraton

26-10-2018
Løbet afvikles søndag d. 4. november med start kl. 13.00 ved KFUM Hallen – 21,0975 km venter.
Af Palle Bjørnstrup

Aalborg Atletik & Motion inviterer nu alle både eliteløbere og motionister til at deltage i Salling Halvmaraton. Der opfordres til, at man enten tager en ven eller kollega med, eller flere for den sags skyld.
Ruten, der løbes, er DAF-opmålt, og der opfordres til at udnytte det, hvis man er i god form, da ruten er meget flad, og derfor indbyder til at sætte en ny personlig rekord. Der er tre timer afsat til at gennemføre løbet.

Start og mål området er omkring KFUM Hallen på Under Lien. Selve starten vil finde sted på Mester Eriks vej, der er beliggende umiddelbart bag ved hallen, og målet vil være umiddelbart foran KFUM Hallen.

Der opfordres til at medbringe hele familien, og der er rig mulighed for, at man kan tilbringe ventetiden i hallens cafeteria eller deltage i anden sport, der foregår i KFUM Hallen.

Ruten går ad Mester Eriks vej, Jeronimusvej, Under Lien, Blommevænget, Æblevangen, Under Lien, Nørholmsvej og ad Under Lien igen til målet ved KFUM Hallen.

Man kan afhente sit startnummer eller eftertilmelde sig på løbsdagen fra kl. 10.30-12.00 i KFUM Hallens mødelokale 2. Man skal være fyldt 16 år for at kunne deltage.

Der er væskedepoter ved 5,5 km – 10 km og 16 km. Der er vand og saft, og efterfølgende vand, frugt og varm suppe.

Der er præmier til de tre hurtigste kvinder og herrer på distancen.

Kort efter løbet kan du se resultaterne på www.aalborgatletik.dk – og herfra kan du udskrive dit diplom med navn, aldersgruppe og løbetid.
Kommentarer