AKKC bekender kulør – farven er grøn!

09-01-2019
Og stuntet med fem grønne mennesker rundt i Aalborg, tager AKKC på sig!
Af Palle Bjørnstrup

Rigtig mange Aalborgensere i både Aalborgs gader og Storcenteret oplevede de grønne personer på bedste vis, og de grønne personer havde selv en god oplevelse. Det var spændende at interagerede, danse og hygge sig sammen med de forbipasserende.

De grønne spasmagere blev sendt på gaden som følge af en brainstorm hos AKKC, hvor formålet var at skabe anderledes ideer, som kunne sætte fokus på AKKC´s nye identitet, der blev offentliggjort nytårsdag.

Det er AKKC´s oplevelse, at det grønne stunt har givet effekt. Det, der bl.a. gjorde det lidt sjovt, var, at der ikke var nogen identitet på de grønne personer, så derfor var der ingen, der umiddelbart kunne regne ud, hvorfor de var i gadebilledet.

En af de grønne AKKC´er var Julie Aviaja Baden Hansen, til dagligt ansat i AKKC´s presseafdeling, hun fortæller: ”Der var flere, som spurgte os, hvorfor vi var grønne og gik rundt på gaderne, og så var det virkelig sjovt at lave en mimik, der viste ”min mund er lukket”, for vi måtte ikke fortælle eller sige så meget som et ord om formålet”.

Søndag kom så afsløringen af, hvorfor de grønne mennesker havde været udsendt i byen, da det blev offentliggjort, at de fem grønne agenter havde været udsendt for at skabe opmærksomhed om Aalborg Kongres & Kultur Centers nye grønne identitet, der er blevet udtrykt i et nyt logo for virksomheden.

Direktør i AKKC Nicolaj Holm siger: ”Vi havde det rigtig sjovt med at finde på ideen, og at dømme ud fra responsen, så efterlod den et ekstra smil på læberne hos dem, der så de grønne mennesker. Da målet var, at skabe lidt ekstra opmærksomhed, så må det siges at være godkendt.Kommentarer