40 nye boliger på vej ved Digtervejen

31-10-2018
Der har netop været rejsegilde på det igangværende byggeri, hvor der bliver smugkig d. 9/12.
Af Palle Bjørnstrup

Boligprojektet på Digtervejen omfatter samlet 40 boliger, der fordeler sig på 22 rækkehuse og 18 lejligheder, og det fremtidige navn for byggeriet bliver Rosenhaven.

Byggeriet fordeler sig på tre boligblokke, hvor de to sydligste indeholder de 22 rækkehuse og den nordlige blok rummer 18 lejligheder. Lejlighedskomplekset indeholder desuden tre mindre knopskydninger, der rummer en ekstra stue og terrasse.

Bygherren er JR Finanscenter med Jørgen Rosenbeck, og TL Byg er totalentreprenør med Frandsen & Søndergaard som rådgivende ingeniører.

En overskrift for byggeriet hedder: ”I tråd med omgivelserne”. Målet med boligbyggeriet på Digtervejen er at skabe en ny alsidig facade mod Hobrovej og Nibevej, hvor bevaring af de oprindelige spor og sammenhænge forenes med udvikling og nytænkning. Området skal støtte den grønne profil og desuden bidrage til at forskønne Hobrovej og Nibevej som grønne indfaldsveje.

Jens Nielsen, salgsdir. i TL Byg, siger: ”Vi har stort fokus på at udvikle boligområder, der er i god tråd med omgivelserne – og her er Digtervejen ingen undtagelse. Det kommer bl.a. til udtryk i boligernes skrå og grønne tage, der skal understøtte områdets grønne profil og passe til den resterende arkitektur som f.eks. Skalborg Kirke”.

Den 9. december kl. 11-13 vil det være muligt for interesserede købere dels at bese byggeriet i et møbleret prøvehus, dels er det også dagen for startskuddet af salget af boligerne. De første boliger vil være klar i løbet af vinteren 2019 og de resterende forventes færdige i sensommeren 2019.Kommentarer