”Pink Christmas” - Åbent værksted i Dannebrogsgade

24-11-2021
Kunstner Grethe Maurseth der er norskfødt, men bosat i Hasseris, holder Åbent hus i sit værksted Dannebrogsgade 41
Af Palle Bjørnstrup

Det åbne hus foregår fredag d. 26.11. kl. 15-19, lørdag d. 27.11. kl. 11-17 og søndag d. 28.11. kl. 11-17 og alle er velkomne.

Grethe Maurseth, der er professionel kunstner, er uddannet på Aarhus Kunstakademi (4år), er medlem af Billedkunstnernes Forbund i Danmark, Kvindelig Kunstnersamfund og Foreningen for Professionelle Kunstnere og Kunsthåndværkere.
Grethe Maurseth er en flittig udstiller, og har lige sluttet en udstilling på Museum Frello i Varde.

Nu åbner hun sit eget værksted i Dannebrogsgade for en udstilling, der viser hendes værker.
Over 50 værker med oliemalerier, foto, grafik, kunsttryk og collager viser hun frem på udstillingen ”Pink Christmas”.

Værkstedet er ryddet for at give plads til denne juleudstilling. Corona tiden har givet mig tid til fordybelse i oliemaleriet, og også disse billeder vil være en del af udstillingen.

Kunstneren vil selv være tilstede for at tale med publikum og besvare spørgsmål om de enkelte kunstværkers tilblivelse, hvad har inspireret og hvorfor den valgte teknik, og hvad publikum nu vil være interesseret i at høre om.
Og der kan være mange ting at spørge om. Grethe Maurseth siger selv, ”mine arbejder indeholder altid kontraster” – og alene det kan give anledning til en god snak.

Vi lever stadig i Corona tider, og derfor gør Grethe Maurseth opmærksom på, at hun kun ønsker at modtage gæster med corona-pas.Kommentarer