”Oh Land” gæster Musikkens Hus med nyt album

10-04-2019
Fredag d. 6. september kan man opleve Oh Lands længe ventede album ”Family Tree”.
Af Palle Bjørnstrup

Oh Land siger selv : ”Siden jeg udgav mit sidste album, har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter, og aldrig dømmer”.

I 2018 kunne Nanna Øland Fabricius fejre 10-års jubilæum for udgivelsen af sit første album, ”Fauna”. Det gjorde hun ved en festkoncert i København til stående bifald og hele fem stjerner fra Gaffa.

Nu vender hun tilbage på tour i landets største byer og denne gang med sit længe ventede femte album, ”Family Tree”, som er indspillet i New York med den amerikanske stjerneproducer Thomas Bartlett.

Oh Land har i sangskrivningen søgt tilbage til sit klaver. Hun lader sig ikke begrænse af genrer, og sangerindens karakteristiske elektropop vil i 2019 opleves med et dragende skift i lyd og tempo.

Oh Land fortæller: ”Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til, at publikum skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange, som betyder så meget for mig”.

Man kan roligt glæde sig til en aften med poetisk pop, når Oh Land tryllebinder publikum i sit finurlige univers.Kommentarer