”Exquisite Waste of Time” – Nyt gavlmaleri

22-05-2019
KIRK Gallery har indviet endnu et værk i gavlmaleriprojektet ”Out in the Open”.
Af Palle Bjørnstrup

Kør eller gå en tur omkring Gabriels bygninger på Hjulmagervej 55 for at opleve det nye spændende værk.

Værket er udført af hollandske Telmo Miel, der om værket fortæller: ”Hvert spildt minut føles som et stort tidsspild. Men følelsen er ikke altid korrekt. Nogle gange bekymrer og irriterer vi os over billisten foran os, som kører 100, når han må køre 130. Eller over mennesker, som blokerer indgangen i en butik, fordi de ikke kan finde ud af, om de skal gå til venstre eller højre. Irriterende som det kan være, forsøger man altid at tage en dyb indånding, fordi hastværk ofte er egocentrisk. Vi elsker effektivitet, da tiden er knap. Men er tiden bedre givet ud ved at være effektive og hurtige? Lad os prøve at få enhver form for spild af tid, til i stedet at føles udsøgt: ”Exquisite Waste of Time”.”

Telmo Miel dækker over duoen Telmo Pieper og Miel Krutzmann, to hollandske kunstnere og gavlmalere, der har skabt værker rundt i hele verden under det fælles navn Telmo Miel.

De fortæller selv, at de i dag har lavet omkring 100 gavlmalerier, og at de kun mangler Japan og Afrika for at have været i alle verdensdele.

De to har arbejdet sammen i en længere årrække, hvor de i deres artistiske duo skaber smukke væg- og gavlmalerier
I deres arbejdsproces, udarbejder de først skitser hver især, hvorefter de mødes og finder en fælles løsning.

De mødtes på Art Academy i Rotterdam i 2007 – i dag er de verden over kendt som en ambitiøs artistisk duo for deres detaljerige historiefortællende gavlmalerier. De er begge uddannet fra Willem de Kooning Academy i Rotterdam, Holland.
Kommentarer