Nyt sæsonkort til oplevelser på Aalborg Teater

03-05-2019
Det er et overflødighedshorn af forestillinger, der bydes på i sæson 2019/2020.
Fotograf: Allan Toft
Af Palle Bjørnstrup

Men udover de mange spændende forestillinger lancerer Aalborg Teater fra sæsonen 2019/2020 et sæsonkort, som gør det endnu billigere og lettere at få del i de mange oplevelser. Med et sæsonkort kan man nemlig se alle forestillinger, gæstespil og ekstra oplevelser mindst en gang.

Repertoiret 2019/2020 spænder fra Brdr. Grimms eventyr ”Hans & Grete” over Bergmans store familiedrama ”Fanny og Alexander”, verdens første krimi Dostojevskijs ”Forbrydelse og Straf”, kærlighedshistorien, der efterlod en stribe selvmord i sit kølvand: ”Den Unge Werthers Lidelser ” og ikke mindst ny, spændende, vedkommende og skarp dansk dramatik fra nogle af landets allerbedste dramatikere. Der er intense og intime forestillinger, der kryber ind under huden, glædelige gensyn og oplevelser for hele familien.

Udover teaterforestillinger byder teatret også i sæsonen indenfor til Nordjyllands bedste impro-teater, 3. Stop fra Gug, Format, Larsens Teatersuppe og Dialog.

På Store Scene åbnes sæsonen 18. september med Ingmar Bergmans store ikoniske familiedrama ”Fanny og Alexander”.
På Lille Scene starter man med Julie Maj Jacobsens ”Efter Branden” og på ”Mindste Scene” starter man ud med Goethes ”Den Unge Werthers Lidelser”, som er det, der betegnes som verdens første kærlighedsroman.

I sæsonen bydes også på tre flotte gæstespil. I maj gæster Betty Nansen Teatret med Elise Kragerups roste forestilling ”Orlando” – og på Lille Scene kommer canadiske ”L´ODHO” – O´rcestre D´Hommes-Orchestres, der for første gang gæster Nordjylland.
Derudover kommer ”Bianco su Bianco” der er enestående poetisk teatermagi, hvor to klovne inviterer publikum med ind i en verden af poesi og visuel magi.

Aalborg Teaters sæsonprogram for sæson 2019/2020 kan kun betegnes som et sandt overflødighedshorn, der byder på spændende og mangeartede forestillinger.Kommentarer