Headspace Aalborg fik doneret kr. 50.000

19-04-2019
Bag donation stod de Nordjyske Rotary klubber og brødrene Ole og Hans Henrik Henriksen.
Af Palle Bjørnstrup

Pengene stammer fra et velgørenhedsarrangement, hvor Rotary-klubber fra Nibe, Rebild og Aalborg havde inviteret livskvalitetsguruen Ole Henriksen og hans bror rådmand Hans Henrik Henriksen til at fortælle om deres forskellige veje i livet og om deres fælles opvækst i det nordjyske. Her kom de blandt andet omkring Ole Henriksens oplevelse af mobning og ensomhed som ung.

Dengang ville en organisation som Headspace kunne have gjort en forskel. Det gør den i dag.

Headspace hjælper børn og unge, som har brug for nogen at tale med, hvad enten de ringer eller kommer ind fra gaden. Derfor har Rotary-klubberne i samarbejde med Henriksen brødrene valgt at støtte Headspace med kr. 50.000.

Jes Berg Gertsen, assisterende distriktsguvernør for Rotary, fortæller: ”Vi er glade for at kunne støtte Headspace Aalborg, som hjælper mange børn og unge på tværs af livssituationer. Det er vigtigt for os, at vi med vores donationer gør en direkte forskel for andre mennesker, og det kan vi se, at Headspace gør”.

Line Brix Madsen, centerchef i Headspace Aalborg, forklarer om Headspace: ”Rigtig mange unge klarer sig godt og har det godt, men samtidig viser undersøgelser, at ca. hver femte ung går rundt og tumler med noget, de ikke deler med nogen. Det vil Headspace gerne være med til at lave om på. Derfor tilbyder vi de unge et sted, hvor de kan få nogen at tale med. De møder andre unge, som fortæller, at det er okay ikke altid at være okay, og at vi skal turde snakke om det. En donation som denne gør det muligt at hjælpe endnu flere unge i fremtiden.

Sidste år støttede de tre nordjyske Rotary-klubber blandt andet organisationen Skyggebørn og bidrager derudover løbende til en række velgørende formål.Kommentarer