Folkekær sangerinde gæster Musikkens Hus

19-04-2019
Hanne Boel kan opleves i Intimsalen torsdag d. 21. november kl. 20.00 i Musikkens Hus.
Af Palle Bjørnstrup

Alle Hanne Boel fans kan kun glæde sig til efteråret 2019. I det tidlige efterår udkommer Hanne Boel nemlig med et helt nyt album – og dette følges op af en akustisk tour, som selvfølgelig bringer Hanne Boel til Aalborg.

Hun er i fuld gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i otte år. Det bliver et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På sin kommende akustiske tour i efteråret nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch kan hun opleves i Musikkens Hus.Kommentarer